About

BENNIE DE JONGE

Hierbij een stukje over mijzelf. Ik, Bennie de Jonge ben per 1 juli deze praktijk te Klazienaveen begonnen. Ik ben afgestudeerd aan de hogeschool voor fysiotherapie Thim van Laan te Nieuwegein. Na 1,5 jaar stage en enkele waarnemingen heb ik besloten om met deze praktijk te starten. Op 29 oktober 2011 is de praktijk oficieel open.

Mijn beweeg redenen om fysiotherapeut te worden vloeien voort uit mijn hobby en passie de sport verzorging. Nadat ik meer dan 10 jaar als NGS sport verzorger bij diverse clubs aangesloten ben geweest wilde ik meer. Hierdoor ben ik gestart met de opleiding tot algemeen fysiotherapeut.

In september 2011 ben ik gestart met de specialisatie tot psychosomatische fysiotherapie. Ik volg deze master opleiding aan de hogeschool Utrecht . Deze opleiding heb ik gevolgd tot halverwege 2012 hierna moest ik om prive omstandigheden met de opleiding stoppen. Ik heb mijn master psychosomatiek niet gehaald maar houd mijn kennis op peil d.m.v. andere cursussen en vakliteratuur. Tevens heb ik in februari 2012 mijn certificaat voor MSU (Echografie) behaald.

Bennie loopband 1

Bennie de Jonge